Blogg

Jag måste in och magnetröntga mitt skadade knä men tydligen är magnetkamera så upptagen att det ska behöva ta tre jäkla månader att få komma in.

Fattar inte hur det kan vara på det viset, funderar allvarligt på om det inte finns privata vårdalternativ istället. Jag kan inte vara ifrån mitt jobb i tre månader!!!!

 

Fast de finns de som råkat än värre ut.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2185362/20-ars-helvete-for-bengt-77

 

En man som är blind, har amputerade ben, njursvikt och hjärtproblem får inte näraståendestöd???

Hans fru som också vart allvarligt sjuk i bröstcancer får vårda honom dygnet runt, det är så jäkla sjukt. Hur kan man neka dessa människor det biståndet.

Vi kan ge en helsikes massa bidrag från skattemedel till andra länder samtidigt som folk får ha det så här i vårt eget.

Missförstå mig inte jag är starkt för att hjälpa andra om man har möjligheten men det är inte ok att det är såhär i vårt eget samhälle.

 

Och på tal om bröstcancer förresten, bröstcancer undersökning är ju en väldigt viktig del av att hitta tumörer i så pass god tid att chansen för tillfrisknande är stor. Ändå blir detta sämre och sämre det med. En väninna till mig har till exempel börjat att gå på bröstcancerundersökning hos privatläkare istället.

 

Är det så det ska behöva bli och vad innebär i så fall det för alla de stackare som faktiskt inte har råd att vända sig till privata alternativ, vad ska dom göra när primärvården inte räcker till.

 

Nä fy för den lede för detta, trodde poängen med våra höga skatter var ett ordentligt skyddsnät och vård vid behov.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed