Blogg

Glömde berätta om mitt hälsointyg


skrivet den 24 okt av Sita, klockan:20:24

Var nog lite snurrig innan för jag glömde att berätta om en sak, nämligen ett komiskt hälsointyg.

 

Jag har ju som sagt var ganska så stora bekymmer med bla mitt knä (detta beror dessutom till stor del på en sjukdom jag har). När jag sist var hos läkaren fick jag som sagt var veta att jag får vänta flertalet månader på en magnetkamera undersökning men att jag åtminstone ska bli undersökt med ultraljud först.

Läkaren talade också med mig om vad en eventuell operation skulle komma att innebära för mig. Och säger dessutom en väldigt rolig sak, att blir det operation så måste vi även se till att du får genomgå en hälsoundersökning och får ett hälsointyg.

 

Så vadå, måste man vara frisk för att bli opererad, snacka om paradox ;)

 

Är förresten inte nog med bekymmer pga hälsan, oroar mig starkt för en annan sak. De helt sjuka huspriserna vi har idag, vårt hus börjar kännas lite litet så det är inom kort dags att sälja detta och köpa ett rymligare. Men kommer vi ha råd eller ens ha minsta lilla möjlighet att hitta ett som är något att ha.
Värsta lilla mängdbygget kostar ju runt 1,5 miljon även om det är en bra bit utanför tätortsdelarna. Kan för mitt liv inte förstå hur svenska fastigheter kan vara så otroligt dyra.

Och tydligen så finns det vissa belägg för att svenska hus är starkt övervärderade.

http://www.expressen.se/ekonomi/1.2186495/svenska-bostader-ar-overvarderade

 

Sjukt är vad det är, dessutom har de skrivit i artikeln att det förmodligen inte kommer gå så långt i Sverige att folk får börja sälja sina hus för att de inte har råd att bo kvar.

Men hallå, välkommen till verkligheten, det pågår ju för tusan redan.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed